Tuesday, June 14, 2022

Kursus | Taklimat Literasi Media Dan Maklumat/Ekplorasi Digital

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah, walaupun terpaksa menolak kursus 3 hari secara bersemuka di INSTUN, tapi hari ini dapat sertai kursus secara atas talian menggunakan Google Meet.. Kebanyakkan jabatan dah menetapkan berapa hari wajib kursus, tempat Sha belum ada lagi siarannya.. Namun Sha tetap kursus je sebab dah terbiasa.. Kalau tiba-tiba keluar arahan, tak adalah terkejut sangat.. hehehe..

Kursus secara atas talian ini pada Sha lebih mudah dan boleh dapat peserta yang ramai.. Macam kursus yang Sha sertai hari ini.. Peserta lebih 100 orang dan penganjur buka dua link GM.. Syok tau sebab dia tak terhad pada 100 orang sahaja.. Penganjur yang sangat best.. Ilmu yang disampaikan pun best..

Antara penerangan yang menarik..


Tak sesia beli headphone baru..

2 comments:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »