Thursday, June 30, 2022

Munchy's Oat Krunch Biscuit: Chia Seeds & Milk

Assalamualaikum..
Hye semua..

Memang sedap.. Rasa susu dan oat tu ngam gila.. Paling penting sesuai dijadikan sarapan, minum petang.. Satu pek tu ada 4 ketul biskut yang boleh buat kita kenyang.. Kalau nak buat alas perut atau snek sementara nak dapat nasi memang sesuailah.. Paling best sebab ada chia seed tu.. Sha suka dan memang akan jadi makanan sampingan yang perlu disimpan dalam beg tangan.. hehehe..

Munchy's Oat Krunch Biscuit: Chia Seed & Milk (160g)
RM4.50

Dalam dia ada 5 pek kecil..

Setiap pek kecil ada 4 keping biskut.. Memang sesuai sangat nak bawa travel..

2 comments:

  1. suka juga oat krunch ni walaupun selalu teselit celah gigi. hehe

    ReplyDelete
  2. no wonder lah boleh kenyang, ada chia seed dekat dalamnya

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »