Uncle Tetsu's Cheese Cake : Coconut Pandan - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, June 22, 2018

Uncle Tetsu's Cheese Cake : Coconut Pandan

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Sebenarnya nak beli Dirty Cheese Cake tapi bila ternampak Pandan terus terbeli yang Pandan ini.. Kikiki.. Disebabkan kek ini seketul yang besar, makanya beli satu jelah.. Lain kali baru beli yang Dirty Chocolate Cheese Cake tu pula.. 


 

 
Siap dapat voucher RM5.. Boleh guna untuk beli next kek..

Rasa kek ini memang ohsem.. Tak muak.. Ada rasa ketulan kelapa ketika mengunyah kek ini.. Gabungan kelapa dan pandan memang terbaiklah.. 

7 comments:

  1. suka cheese cake yg gebu mcm ni...nyum2..

    ReplyDelete
  2. pernh tgk yg original..yg ni coconut pandan nmpk yummy

    ReplyDelete
  3. cantiknya warna pandan dia! Geram je tengok

    ReplyDelete
  4. pandan flavor ni memanv sentiasa laku sepanjang zaman. ni kek yang kalo goyang tu gedik2 kan hehe..

    ReplyDelete
  5. nmpak sedap.. jarang kek pandan ada kelapa

    ReplyDelete
  6. aida tak pernah beli yg ni, sha.
    sebab berdekatan sini, takde...
    nun jauh kat mahkota parade sana hi hi hi...
    aida minat cheese cake. love it.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..