Ulang Tahun ke 7 Berblog - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, June 3, 2018

Ulang Tahun ke 7 Berblog

Assalamualaikum..
Hye semua..

Tak sangka dah tujuh tahun Sha berblog.. Kalau tengok balik entry-entry lama, rasa macam nak tergelak pun ada.. Kikiki.. Tapi Sha biar je.. Itu semua adalah pengalaman.. Dari situ barulah akan ada penambahbaikkan ye tak.. Perjalanan dari bertatih sampailah sekarang dah berlari.. Daripada tak tahu nak buat entry apa, sampailah sekarang ini fokus Sha pada buku.. Sha suka berkongsi apa saja yang boleh memberi manfaat pada pembaca.. Walaupun Sha jarang dapat job berbayar namun blog ini adalah sebahagian dari hidup Sha..

Harapnya apa sahaja yang Sha kongsi disini akan memberikan manfaat pada pembaca..

Rezeki tak banyak tapi nak share juga dengan pembaca dan pengunjung blog ini.. Jadinya, Sha akan pilih komen ke 7 untuk menerima sebuah buku.. (ada ke yang nak komen kat sini?)

10 comments:

  1. Tahniah Kak Sha kerana mewarnai dunia blog dengan pelbagai review buku dan novel.. Semoga akak terus sukses dalam dunia blogging..

    ReplyDelete
  2. tAHNIAH , SEMOGA LEBIH BERJAYA DALAM DUNIA BLOG INI...

    ReplyDelete
  3. Wah. dah 7 tahun. congrats kak sha 💕

    ReplyDelete
  4. Tahniah.
    Teruslah menulis.
    Teruslah menjadi ulat buku.

    ReplyDelete
  5. waaa.. lama dah ni.. semoga terus sukses dlm blogger..

    ReplyDelete
  6. tahniah Sha.
    semoga terus blogging tanpa henti.
    keep sharing.
    juga, semoga persahabatan kita ni akan kekal meskipun di alam maya saje.

    ReplyDelete
  7. Banyak membantu entri kaksha, menaikkan semangat pun ye jugak. Sebab kaksha suka bom komen, sekarang dah suka bom kotak komen orang lain jugak. Happy 7th blogging anniversarry kaksha!❤🌸

    ReplyDelete
  8. jgn berhenti review buku sha.. sbb blog sha ni jadi rujukan lea bila nk beli buku.. hehe tq sha..

    ReplyDelete
  9. hahaha sama lah kak sha. gelak gelak juga kalau baca entri entri lama. rasa tak matang pun ade hehe.

    btw, tahniah kak sha! happy belated blog anniversary yang ke-7! lucky 7 gituww heehe. semoga terus berjaya dalam dunia blogging. jangan stop. :D

    ReplyDelete
  10. keep on bogging sha! wah 7 tahun tu lama tau ...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..