Ayat-Ayat Cinta 2 (2017) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, March 25, 2018

Ayat-Ayat Cinta 2 (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Tertengok tanpa sengaja.. Hahaha.. Ceritanya okay okay sahaja.. Ayat-ayat Cinta lebih best pada Sha.. Tu je review dari saya.. Sekian.. kikiki..

Sinopsis: Fahri, now living in Edinburgh and even a lecturer at thd University Pf Edinburgh, was forced to live his daily life alone. Together with Uncle Hulusi, his Turkish household assistant, he continued his life without Aisha.

12 comments:

  1. Ahahaha..baru nak baca review tapi dah habis..

    ReplyDelete
  2. selalunya filem pertama yang best daripada filem sambungannya kan

    ReplyDelete
  3. Ayat-Ayat Cinta mmg best...yg sequel ni blm tgk lg..

    ReplyDelete
  4. first movie memang best tapi yg sambungan ni tak jumpa lg..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. sha suka first movie.. Yang 2nd nie terjumpa tak sengaja.. kikiki

      Delete
  5. hahahaha simplenya review kaksha!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..