Mister Potato Crisp : Spicy Prawn Flavour (Limited Edition) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, March 23, 2018

Mister Potato Crisp : Spicy Prawn Flavour (Limited Edition)

Assalamualaikum.. 
Hye semua..

Kawan pejabat belanja.. Katanya masa Chinese New Year hari tu perasa ini keluar.. Ini kira stok yang masih tinggallah.. Kata staf 99Speedmart tu, habis je stok ini memang tak ada dah jual.. 

Pada Sha perasa Udang Pedas ini sedap.. Siapa yang suka udang macam Sha memamng akan suka punyalah.. Cuma sedikit masin.. So tak bolehlah nak makan banyak.. Karang naik pula kandungan garam dalam badan.. Kikiki.. Packaging dia pun cun.. Pink uollss..
 

4 comments:

  1. ala teringinnya nak rasa takpernah jumpa pun

    ReplyDelete
  2. Mister Potato dah byk flavour..tagline pun mcm2..Yang Paling Otai, Yang Paling Manja...hihi..yang ni tak pernah jumpa lg..

    ReplyDelete
  3. Takleh lawan yg original punya jugak hehe

    ReplyDelete
  4. perasan jugak masa keluar time CNY haritu tapi tak terasa nak beli pun sebab tengah on diet :P

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..