Salju Cinta Anna oleh Aida Adriani - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, March 17, 2018

Salju Cinta Anna oleh Aida Adriani

Assalamualaikum..
Hye semua..

Novel ini mengisahkan percintaan diantara Anna dan Hud.. Ada juga diselitkan mengenai pencariaan Anna tentang Agama Islam.. Pengalaman percintaan Hud dan Anna dengan orang lain.. Perkenalan Anna dan Hud secara tak sengaja kemudiannya Hud menjadi mentor Anna membawa kepada hubungan yang lebih jauh diantara mereka.. Namun perpisahan antara Hud dan Anna terjadi saat Hud berjaya menamatkan PHD nya..

Kemunculan semula Sufya mengganggu hubungan antara Anna dan Hud.. Sufya yang tertekan telah bertindak di luar jangkaan.. Jangan main-main dengan mereka yang mengalami tekanan perasaan.. Pengakhirannya Hud dan Anna bahagia.. 

Sha baca pada 13.03.2018 dan selesai pada 14.03.2018..

(ebook - PNM e-Reader)

12 comments:

  1. banyak collection dah tu..hehehe

    https://byshaz.blogspot.my/2018/03/hadiah-dari-blogger-kasihkuamani.html

    ReplyDelete
  2. mcm best review ni.
    nnt nak baca juga novel ni, dah beli tahun lepas, tp masih dalam bungkusan plastik tak buka buka ... alahai, bilalah nak rajin mcm Sha ni.

    ReplyDelete
  3. perkataan ebook kat bwh tu aida ternampak.
    nak klik.
    biasa la sha, cuti skola.
    nurin = novel.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..