Tuesday, March 13, 2018

Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Keh.. Keh.. Keh.. Seronok rupanya filem Jumanji ini.. Walaupun berbeza dengan Jumanji lama.. Tapi pada Sha masih menarik ditonton.. Ada kelainan.. Kali ini bukan haiwan yang keluar dari board game Jumanji tapi pemain yang disedut masuk ke dalam game..

Watak pemain di luar dan di dalam game memang berbeza.. Kalau dekat luar game mereka hanyalah pelajar sekolah biasa namun di dalam game mereka membawakan watak yang telah dipilih.. Memang seronoklah menonton.. Tugas mereka ialah meletakkan semula permata hijau ke mata penjaga Jumanji.. Memang seronoklah Sha menonton bersama anak-anak.. Cuma ada bahagian bercium kena lajukan.. Kikiki..


8 comments:

  1. Memang seronok... LeYa pun dah tengok

    ReplyDelete
  2. Okay yang ni saya dah tengok..best

    ReplyDelete
  3. Singgah blogwalking. Selamat pagi puan kasihkuamani

    ReplyDelete
  4. movie ni tengok dekat panggung memang best sebab visual cantik tambah pulak sound system dia fuhhhh penat gelak masa tengok

    ReplyDelete
  5. xtengok lagi..jarang nak tgk movie sekarang ni..hihi

    ReplyDelete
  6. Citer ni best! Sampai terangkat ponggong kat panggong... he he he...

    ReplyDelete
  7. kelakar!
    bwk anak2 tgk kat panggung.
    the rock tu adoi lah, kelakar dlm macho...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »