Love O2O (2016) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, March 15, 2018

Love O2O (2016)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Berjaya tengok yang versi filem.. Ini pun sebab Sha terbaca review drama O2O di blog Tiara Sapphire.. Sha cadang nak tengok filem dulu.. Kalau best baru nak cari dramanya.. Filemnya memang best.. Sweet je.. Kikiki.. Filem ini pasal gamers yang bertemu dalam game dan kemudiannya berjumpa di luar.. Saling jatuh cinta.. Memang sweet habislah.. Watak real dan dalam games handsome dan cun habis.. Sweet je tengok Weiwei dengan Xioa Nai..  Rasa cam nak cari je drama dia.. Kikiki..

Watak Xiao Nai dan Weiwei ini memang nampak sweet habis..  Rupanya dah lama dah Xiao Nai ini tahu siapa Weiwei dalam game dan real life.. Sebab tu dia mendekati Weiwei.. Dia suka dengan skil Weiwei dalam game dan clumsiness Weiwei.. Memang sweetlah.. Tambah bila mereka berkerjasama mencipta game baru.. Mungkin nanti Sha boleh cari drama bersiri dia pula..Kalau nak tengok filem ini boleh klik SINI dan SINI..

 

Love O2O Movie | 2016 | CH Movie | Genre: Fantasy, Romantic
Sinopsis : Xiao Nai (Jing Boran) is a gaming expert who is also the most popular student on campus. One day, he comes across the campus goddess Bei Wei Wei (Angelababy) and it was love at first sight. However, it was not Wei Wei's looks that he noticed, but her skills mastery of the online RPG game. Now, Xiao Nai must use his skills both in real life and online to capture Wei Wei's heart. But does their love have the EXP to succeed, or will this relationship never level up? Also known as “Wei Wei’s Beautiful Smile” and “Just One Smile is Very Alluring,” Love O2O is based on the novel Wei Wei Yi Xiao Hen Qing Cheng by Gu Man.

11 comments:

  1. sweet kan cite ni..haha

    kak sha kalau nak tgk drama ni boleh tengok kat youtube je :)

    ReplyDelete
  2. ala..citer gamers..udah la asben sis mmg kaki gamers..ni boleh suggest kat dia...hehe

    ReplyDelete
  3. kat mana kak sha tgk cita ni?
    nk tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tengok dekat sini
      http://kissasian.ch/Drama/One-Smile-is-Very-Alluring/Movie?id=30383
      dan di sini
      https://www.youtube.com/watch?v=e63xqhQvcNQ

      Delete
  4. ada masa nanti nak tengok lah

    ReplyDelete
  5. Boleh masuk dalam wishlist untuk tengok dengan husband ni, mesti best..

    ReplyDelete
  6. Sweet je jalan cerita dia. Kaki gamer mesti suka tgk.

    ReplyDelete
  7. suka tengok cerita ni, dah lah memasing comel je :D

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..