Teh Boh Seri Songket Collection : Lime and Ginger - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, March 28, 2018

Teh Boh Seri Songket Collection : Lime and Ginger

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama dah sebenarnya Sha nak cuba yang Seri Songket Collection ini.. Satu sebab kotak dia cantik.. Kikikiki.. Kalau buat hadiah pun okay ini.. Satu lagi flavour dia.. Sha cuba yang ini dulu.. Lime and Ginger.. Pada Sha, memang sedap dan bantu buang angin.. Yang best, anak-anak Sha pun suka.. Sha minum Teh ini di hujung minggu.. Secawan teh bersama sebuah novel.. Pergh!! Ohsem okay.. kikiki..

Harga dia dalam RM8 lebih je kalau tak silap Sha..

5 comments:

  1. Lama PC tak minum teh boh ni...

    ReplyDelete
  2. Saya suka yang perasa Markisa :)

    ReplyDelete
  3. Wah, packaging dia menawan hati.. Betul kata akak, bila perisa lime dicampurkan dengan ginger, rasanya menjadi padu dan sesuai untuk buang angin..

    ReplyDelete
  4. selalu jugak nampak & tertarik nak beli sebab packaging dia tapi takut tak sedap pulak :P

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..