Youn's Kitchen 2 (2018) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, March 21, 2018

Youn's Kitchen 2 (2018)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Rancangan dari Korea ini memang menarik.. Yang Sha tengok ini season 2, diorang buka restoran dekat Garachico, Spain.. Season 1 dekat Indonesia.. Memang menariklah.. sebab tukang masak expert dia Yoon Yeo Jung, dibantu 3 pekerja.. Lee Seo Jin memang dah memasak dari rancangan Three Meals A Day lagi.. Cuma dalam Youn's Kitchen ini dia lebih pada pelayan.. Dengan senyuman manis dia tu memang boleh tarik ramai pelangganlah.. Dari hidangan biasa, kepada hidangan set.. Dari walk in customer kepada yang tempah secara berkumpulan.. Memang seronok tengok.. Boleh tengok online di SINI..Rancangan ini masih ongoing tau.. Sekarang ini baru episod 9.. Kalau tak salah Sha episod last dia episod 11.. So ada 3 episod lagi.. Kalau nak tengok yang musim 1 boleh klik SINI.. Tapi yang musim 1 ini hanya dua episod sahaja ada subtitle.. Yang lain raw.. Huhuhu.. Musim 1 ada 9 episod je..


Youn's Kitchen S2 | 2018 | KShow | Variety Show |

9 comments:

  1. Rancangan yang melibatkan makanan ni memang the best! ^^ heheh Hana memang layan habis genre macam ni >_< nice review kak Sha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestkan Hana.. Ada satu lagi tau.. Nanti Kak sha review..

      Delete
  2. wah, macam best nak tengok lah nanti

    ReplyDelete
  3. suka Park Seo Joon...terer jg ckp Spanish...tak tahan tengok depa makan gelato..huhu..

    Garachico..cantikk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Garachico tu memang cantik.. rasa cam nak gi juga.. kikiki..

      Delete
  4. macam best rancangan korea ni..pasal memasak pulak tu..lagilah menarik

    ReplyDelete
  5. Bookmasrk dulu, nanti boleh tengok ^^

    ReplyDelete
  6. kalau ongoing, kena on hold dulu. Penat nak tunggu subtitle

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..