Online Shopping di CJ WOW Shop - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Sunday, March 25, 2018

Online Shopping di CJ WOW Shop

Assalamualaikum..
Hye semua..

Baru je cakap dah tak boleh berbelanja, tetibe ada entry shopping pula ye.. Kikiki.. Sebenarnya bukan Sha punya ini.. Ini Sha tolong MIL beli.. Hari tu MIL Sha datang duduk rumah Sha.. Disebabkan dalam bilik yang MIL duduk tu memang ada TV cuma siarannya siaran biasa.. Tak ada Astro.. MIL tertengok rancangan CJ WOW Shop dekat tv.. Ada jual Handbag... MIL sudah terbekenan la pula.. Maka Sha tolonglah belikan.. Guna duit MIL.. kikiki.. Harga asal RM399.00 dapat diskaun jadi RM169.00 (free postage..) Sha beli beg ini pada 23.03.2018.. Dapat handbag, sling bag, mini pouch dan 7pc nail clipper travel set.. Okaylah kan.. Masa Sha publish entry ini, bag tak sampai lagi.. Nanti kalau dah sampai, Sha update dekat sini ye.. Pertama kali membeli.. Okaylah.. Tak de susah pun.. Cuma dekat bahagian alamat tu pada Sha agak mengelirukan.. Tapi still okay lah..


Update : Beg sampai pada 24.03.2018 (Sabtu esoknya).. Pada Sha cepatlah servis CJ WOW Shop ini.. Dan MIL Sha sangat puas hati dengan beg yang diterima.. Dua free gift yang diberi pun sangat cantik.. memang berbaloilah harga yang MIL bayar.. Maaflah ye takde gambar beg.. Bukan barang Sha kan.. segan pula nak ambil dan snap.. kikiki..

8 comments:

  1. wow banyaknya potongan, cantiklah warna beg ni

    ReplyDelete
  2. cantiknya handbag tu.rabia ni mmg kaki shopping handbag

    ReplyDelete
  3. murah tu siap dpt handbag,slingbag and mini pouch lg kn...nanti dh smp update gmbr

    ReplyDelete
  4. rekabentuk beg tu cantik sangat. Warna pon menarik

    ReplyDelete
  5. Hana jarang shopping online hehe window shopping selalu lah haha >_<

    ReplyDelete
  6. selalu terpengaruh nak beli tapi menahan je nafsu kih3

    ReplyDelete
  7. cantiknya handbag yang MIL kaksha pilih. Taste umpphh!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..