Imani di Pra Sekolah - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, March 17, 2018

Imani di Pra Sekolah

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Sekarang dah bulan 3.. Imani menunjukkan reaksi positif sejak mula bersekolah di Pra-Sekolah.. Sentiasa bersemangat dan ceria nak ke sekolah.. Bukan sahaja menyanyi dan beraktiviti tapi Imani juga diajar membaca doa, bergaul dengan kawan-kawan.. Memang nampak keseronokkan di wajah Imani.. Bangun pagi pun jadi lebih mudah, penghantaran ke sekolah juga tak banyak ragam.. Sha harap keturujaan Imani akan berterusan sampai ke hujung tahun hadapan.. Aamiin..

Ada lawatan dari Klinik gigi, nurse ajar penjagaan gigi dan buat pemeriksaan.. Pada 15.03.2018, pelajar dari Politeknik Sultan Azlan Shah (PSAS) telah mngadakan aktviti bersama murid-murid Pra-Sekolah.. Aktiviti yang diadakan ialah eksplorace dan khidmat bantu msyarakat.. Memang seronoklah anak-anak ini..


19 comments:

  1. Alhamdulillah..smoga menjadi anak yg bijak..jgn lupa jenguk blog..ada entry untuk sha..hehe

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...

    habis tahun ini dah nak masuk Tahun satu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. Hehehe.. masih ada setahun lagi di pra..

      Delete
  3. Good job Imani!
    Selamat berhujung minggu dari https://theathra.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.

    hi. jom la join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  5. seronok kanak2 ada macam2 aktiviti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah.. mak pun teruja juga.. kikiki..

      Delete
  6. in shaa Allah.
    tadika / pra skola zaman skang is very good, sha.
    aktiviti nyer outstanding.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.
    Memang seronok belajar di prasekolah ni.
    Tapi suasananya mungkin berbeza bila masuk darjah 1 nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu WP.. Harapnya dia akan tetap seronok walaupun suasana berubah..

      Delete
  8. Bila lah dapat jumpa Imani hmm... :( btw semoga Imani terus ceria dan rajin pegi skolah!!! ^_^

    ReplyDelete
  9. kita as a parents rasa happy bila anak2 suka pergi sekolah, tak meragam dan bila balik rumah, boleh dengar cerita aktiviti sekolah mereka ...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..