Sunday, August 7, 2022

Beryl's Assorted Almond Chocolate

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kepelbagaian perisa dalam 1 balang.. Yang ini Sha belikan untuk anak-anak.. Mereka suka yang berwarna warni tapi Sha amiklah juga untuk tahu perbezaan rasa dia.. Coklat putih tu kalau tak ada biskut macam Beryl's Crunchy Almond White Chocolate tu tak berapa menarik dan sedikit manis.. hehehe.. Sha memang kurang gemar kalau coklat putih semata.. Green tea pula punya rasa yang unik, tak berapa manis.. sesekali makan memang best.. Strawberry ada rasa masam-masam sikit tapi tak keterlaluan, okaylah.. Dark dan milk pula memang best walau dalam apa keadaan juga.. hehehe..

RM18.70

Dalam balang ini ada 5 flavour
Milk chocolate almonds, white chocolate almonds, dark chocolate almonds, green tea chocolate almonds and strawberry chocolate almonds..

Owh ya.. Ini perbezaan warna antara dark chocolate, bittersweet chocolate dan milk chocolate.. Bittersweet tu Sha beli 1 balang lain.. Saja bubuh sekali nak tengok perbezaan warna..

1 comment:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »