Tuesday, August 9, 2022

Oreo Birthday Sprinkles

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha beli oreo ni kat mana entah.. Hahaha.. Selalunya macam tu lah.. Beli lepas tu simpan, bila makan dah tak ingat harga dengan tempat beli.. Sabar jelah.. Tapi best tau Oreo ini.. Memang sesuailah dengan nama dia tu.. Penuh gula urai yang warna warni tu.. Cantik dan sedap tapi manislah sikit.. Jadinya sesekali je makan tau.. Jangan melantak banyak-banyak sebab manis.. Hehehe..


Tu coklat urai warna warni tu dekat krim dia.. 

6 comments:

  1. comei je...dah kureng oreo ni sbb manis meleting

    ReplyDelete
  2. patut lah dia letak gambar macam kek birthday heheheh

    ReplyDelete
  3. ingatkan oreo yang boleh tabur atas kek hari jadi haha. tp saya dengan sprinkles biasa pun cannot la sbb manis sangat.

    ReplyDelete
  4. Macam menarik tapi kalau manis sangat memang tak boleh makan selalu.

    ReplyDelete
  5. kalau manis ni memang lambatttt habisnya haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »