Friday, August 19, 2022

Korean Variety | In The Soop: Friendcation (2022)

Assalamualaikum..
Hye semua..

5 orang artis yang berkawan dan merancang percutian akhirnya berjaya melaksanakan rancangan mereka.. Bila tengok V (BTS) dalam ini barulah tergerak nak tengok profile dia.. EH.. Dia pernah berlakon dalam Drama Hwarang.. Nice..

Memang tak sangkalah karekter Seo Joon tu.. Sha suka layan variety macam ini.. relaks dan suka tengok diorang berinteraksi.. Part kelakar masa diorang memancing dan main ice skate.. Alahai.. Masing-masing comel.. Episod pun tak banyak.. Sekali hadap je.. Layan..

TV Show: In The Soop: Friendcation
Also Known As: WOOGA Squad in the Soop, WOOGA in the Soop, In The Soop: Friendship Travel, In The Soop: Friendship Journey, In Deo Sup: Ujeongyeohaeng, Indeosup: Ujeongyeohaeng, In The Soop: Friendship Trip
Genres: Adventure, Friendship, Comedy, Life
Country: South Korea
Episodes: 4
Aired: Jul 22, 2022 - Aug 12, 2022
Aired On: Friday
Original Network: jTBC
Duration: 55 min.
'In the Soop: Friendcation', which will be aired in July, is a spin-off of 'In the Soop' and depicts a travel story of Park Seo-joon, Peakboy, Choi Woo-shik, Park Hyung-sik, and BTS V, best friends of the entertainment industry who have maintained a friendship for 10 years.

After a friend's surprise suggestion, they set out on a friendship trip for 3 nights and 4 days, revealing the candid yet trivial daily life of being disarmed as their true 'me' when they are together. Through 'In the Soop: Friendcation', a special trip of five friends who have risen to the top of each category, they plan to show their youthful days brighter than on stage.

(Source: TenAsia)

2 comments:

  1. ahhh tak tertengok la friendcation ni! BTS In The Soop season 2 pun tak tengok lagi

    ReplyDelete
  2. laaa 4 episod je ke? Nak tengok jugak lah nanti. Ingatkan panjang variety show ni haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »