Tuesday, August 2, 2022

Watsons: White Tea Bodywash

Assalamualaikum..
Hye semua..

Berbaloi sangat beli mandian ini.. Sha selalu pakai shokubutsu Orenge Zest dan Green Fresh tapi disebabkan kenaikan harga, sajalah Sha cuba mandian dari Watsons ini.. Kebetulan masa Sha beli ini tengah ada sale.. Harganya berbaloi tapi maaflah Sha tak ingat berapa.. Belinya dah lama, baru je pakai.. Hehehe.. Sha saja nak kongsikan reviewnya disini.. Pada Sha wangian ini memang berbaloi dibeli.. Wangi dan menenangkan.. Paling Sha suka dah tentulah sebab berbuih dan wangiannya kekal lama pada kulit.. Rasa segar dan wangi je lepas mandi.. Lepas ini boleh beli lagi.. 

Mandian ini memang kena try and error.. Ada yang sesuai, Sha kongsilah di blog supaya lepas ini kalau nak beli lagi, boleh rujuk di blog saja.. Ada yang tak kena, tak adalah Sha kongsikan.. hehehe.. Suka pada Sha, belum tentu anda pun suka.. Kena beli dan cuba.. Tak best pun kenalah juga pakai bagi habis..

Watsons: White Tea Bodywash

5 comments:

  1. Wah ok pasni bole try juga la :)

    ReplyDelete
  2. First time nampak mandian ni. Tak perasan pula masa ke Watsons.

    ReplyDelete
  3. Barang watsons ni tak pernah mengecewakan. Terima kasih kongsi

    ReplyDelete
  4. hehe. betullah kalau dah beli, best ke tak best kena habiskan. tapi selalunya suka tukar-tukar

    ReplyDelete
  5. Boleh try lepas ni. Watsons nya product range memang berbaloi beli time promosi. Lagi2 yang kalau beli 1 percuma 1 tu.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »