Monday, August 29, 2022

Drama US | Daredevil S1 (2015)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama superhero yang lebih seperti amnusia biasa cuma punya kelebihan dari segi deria yang extra peka.. Sha saja tengok.. Walaupun tahu ada 3 seasons tapi cam best nak layan.. Okaylah pada Sha sebab season 1 ini lebih fokus pada permulaan Matt untuk jadi Daredevil dan seragam dia pun biasa je.. Nampak dia punya seksanya nak lawan penjahat dengan tak ada suit yang betul-betul boleh lindungi diri dia.. Ingat mudah ke nak lawan penjahat tanpa membunuh.. Tu belum lagi bila emosi menguasai, tindakan kita pun akan jadi luar jangka.. Dalam masa yang sama Matt kena berdepan dangan kawan dia yang rasa tertipu bila tahu dia rupanya Daredevil.. 

Episod akhir baru nampak suit dia yang ohsem tu.. 

Daredevil
2015 ‧ Sci-fi ‧ season 1
Matt Murdock manages to overcome the challenges that he faces due to him being blind since childhood and fights criminals as a lawyer and Daredevil.

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »