Tuesday, August 2, 2022

Coretan 2 Ogos

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sebelum ini Sha ada kongsikan pasal Shopee | Mini Electric Pot kan.. Tak lama lepas tu kawan-kawan pejabat beli juga.. Jadinya hari ini kami memasaklah di pejabat.. Masak yang mudah-mudah je..

Masak maggi bersama sawi bunga, telur dan udang..

Didihkan air, masukkan perencah dan udang..

Masukkan sawi dan maggi.. Siap untuk dimakan..

Kukus pau pula..

Ini menu minum petang.. hehehe.. Mudahkan.. Jimat pun jimat.. Tak payah nak ke kantin..

4 comments:

  1. kat office ammi ada dapur...boss siap bawak kuali, periuk kecik bagai. tapi ammi yg tak kuasa nak masak sbb taknak share utensil dengan dia..ntah apa2 yg dia masak ntahkan..

    ReplyDelete
  2. wow best nya kak, macam-macam boleh masak situ

    ReplyDelete
  3. Wah, seronoknya masak-masak! Convenient betul ada mini pot ni :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »