Monday, August 15, 2022

Coretan 15 Ogos

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sebenarnya hari Sabtu lepas ada event mandi sungai untuk team pejabat tapi Sha tak dapat nak joint.. Oleh kerana makanan banyak lebih, hari ini main masak-masak kat pejabat.. Buat nasi beriani dan ayam bakar.. Lepastu main tukar-tukar hadiah..

Nadi Beriani, ayam bakar dan air asam tomato..

Hadiah orang dewasa yang ada tag oren ti.. Untuk anak-anak tag hijau.. Anak-anak dapat biskut..

Ini hadiah dalam paper bag tu..
Ada hand sanitiser, sabun mandi ketul dan sabun pencuci.. Meriah..

4 comments:

  1. Sekejap aje dah tengah bulan
    Akhir bulan sambut merdeka

    ReplyDelete
  2. wah best nya sepakat betul orang ofis kan..bgus la dapat hadiah lagi ha

    ReplyDelete
  3. seronok la boleh msk2 dekat office

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »