Friday, November 4, 2022

Shopee | Garlic Spread Premium Butter Homemade

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha jumpa sapuan bawang putih yang lebih berbaloi dibeli.. Mewah rasa bawang putih dan juga berherba.. Anak-anak Shapun suka.. Balutan dan penghantaran dia pun kemas dan terbaik.. Cari je dekat Shopee, banyak pilihan.. Sha pun try and error dengan harapan ianya sedap.. hehehe.. Alhamdulillah sedap dan berbaloi.. Selalunya kalau tak lalu nak makan nasi memang Sha makan roti dengan sapuan bawang putih ini je.. Makan 2 keping pun da kenyang..

Garlic Spread Premium Butter Homemade - RM18 (430g)

Terus sapu dekat roti malam tu..

Bakar dalam Airfryer.. Suhu 180 dan masa 8 minit.. Makan macam ini pun memang best..

7 comments:

  1. wow best dan macam menyelerakan saya pulak hehehe

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhh kena beli juga ni sbb mak sy suka hehehe

    ReplyDelete
  3. wah, keluaran org kita, ek Sha? boleh try.
    aida pernah beli kat supermarket.
    kurang sedap la. tu yg kalu nak buat garlic bread, buat sendiri garlic spread tu.
    kalau ada yg siap dan sedap, lebih bagus :)

    ReplyDelete
  4. Selalu buat sendiri tapi berbaloi beli kalau guna/makan selalu.

    ReplyDelete
  5. Senang dah ready ada garlic spread. Nak makan roti garlic tinggal sapukan je. Pulak tu premium, mesti sedap lagi.

    ReplyDelete
  6. boleh cuba...senang kerja nak prepare breakfast anak-anak

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »