Monday, November 7, 2022

King's Mint Choc Chip Ice Cream

Assalamualaikum..
Hye semua..

Pergh!! Memang bestlah aiskrim ini.. Rasa mint bergabung dengan coklat.. Puas okay.. Hehehe.. Sha memang suka flavour yang ini.. Tapi tak adalah selalu belinya.. Beli bila ada promosi je.. Sebab makin mahal sekarang ini.. Kena berpada-pada jugalah bila belanja.. Coklat rice dipun banyak.. Walaupun namanya coklat cip tapi yang ada dalam aiskrim tu iailah coklat rice.. Tapi masih okay sebab tak kedekut langsung.. Tu yang best nak makan..

King's Mint Choc Chip Ice Cream 1.2L

Banyak coklat cip nya.. Memang bestlah..

6 comments:

  1. Sy pun suka mint juga kak.. cuma tidak expect jugalah dlmnya coklat rice

    ReplyDelete
  2. kesukaan ni...memang meletop gabungan keduanya.

    ReplyDelete
  3. Favourite ni kalau perisa mint dan chocolate bergabung. Saya peminat aiskrim ni KakSha :)

    ReplyDelete
  4. baru teringat ammi ada janji dgn anak bujang ammi nak belanja dia aiskrim. Ishhhh dia pun taknak tuntut

    ReplyDelete
  5. kalau mcm ni baru puas hati👍

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »