Tuesday, November 8, 2022

King's Raspberry Ripple Ice Cream

Assalamualaikum..
Hye semua..

Satu lagi aiskrim jenama King yang sedap.. Aiskrim vanila dengan sos raspberry yang best.. Gabungan dua rasa yang sedap dan menyelerakan.. Sha suka sebab sos raspberry tu tak masam.. Cuma aiskrim ini lebih rasa vanila dari rasberi.. Memang bestlah untuk peminat vanila yang inginkan sedikit kelainan..

King's Raspberry Ripple Ice Cream 1.2L

Cantik warna dia..

6 comments:

  1. alamak saya pantang tengok aiskrim mudah terjebak nak kena cari juga la ni

    ReplyDelete
  2. Sedap jenis Ripple Ice Cream ni sebab ada padankan perisa yang sedap. Puas hati beli sebekas macam ni. Dapat makan puas puas :)

    ReplyDelete
  3. Tak pernah cuba lagi askrim ni. Tak perasan pula ada tak dijual di pasar raya berdekatan.

    ReplyDelete
  4. menarik menarik! nk cari jg lah ais krim ni nnt

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »