Shoplinks.Asia

Thursday, July 2, 2015

Carta Tukang Komen Terhangat #Jun2015

Assalamualaikum..
Selamat pagi.. Maaflah terlewat..
Baru first time wat cenggini kekdahnya..
Hehe.. Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di blog saya yg biasa2 nie...

Sebagai penghargaan dari saya, sudilah kiranya meninggalkan nama penuh dan alamat di coklat.funky@gmail.com untuk memudahkan saya menghantar kad raya..
Semoga kedatangan kad raya dari saya akan menceriakan Aidilfitri kawan-kawan..

17 comments:

  1. nama saya belum sempat masuk carta. Insyaallah selepas ini....baru kenal kan..

    ReplyDelete
  2. amboi...Sha jd pengomen paling bjaya

    ReplyDelete
  3. ada nama kita lah..jap nnt sya hantar detail..tq tau

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat mereka yang tersenarai...

    ReplyDelete
  5. Wah dapat kad raya. bertambah la koleksi raya yang betuah tahun ni. Tahniah semua ! :)

    ReplyDelete
  6. tahniah uols
    iols akan tersenarai tuk bln ni pulak insyallah hehe

    ReplyDelete
  7. Assalam sha,
    waaaaaaaaaa
    pestime tau meng-ungguli carta
    iols terharu
    sob3

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  8. Waa.. banyaknya.. tahniah ye semua ^^ Yun Sing nak try bulan ni pula :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah buat kaki komen.. Terbaik la semua..:)

    ReplyDelete
  10. Takde dalam list. Haha. Baru first time jenguk sini.

    ReplyDelete
  11. pengomen tegar tu..hihi

    p/s: telur dadar cream cheese tu yui tmbh cream cheese dalam tu kak.. rasa lemak lbh..hihi.. xnk buh tu, letak mayonis pun sdp =)

    ReplyDelete
  12. baru perasan ada dalam top blog kak sha

    ReplyDelete
  13. Wah, ada nama Cik Mimie..Kak Sha Cik Mimie dah email deail :)

    Thank you ye.. Tahniah buat yg lain2 :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI