Thursday, July 2, 2015

Carta Tukang Komen Terhangat #Jun2015

Assalamualaikum..
Selamat pagi.. Maaflah terlewat..
Baru first time wat cenggini kekdahnya..
Hehe.. Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di blog saya yg biasa2 nie...

Sebagai penghargaan dari saya, sudilah kiranya meninggalkan nama penuh dan alamat di coklat.funky@gmail.com untuk memudahkan saya menghantar kad raya..
Semoga kedatangan kad raya dari saya akan menceriakan Aidilfitri kawan-kawan..

17 comments:

  1. nama saya belum sempat masuk carta. Insyaallah selepas ini....baru kenal kan..

    ReplyDelete
  2. amboi...Sha jd pengomen paling bjaya

    ReplyDelete
  3. ada nama kita lah..jap nnt sya hantar detail..tq tau

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat mereka yang tersenarai...

    ReplyDelete
  5. Wah dapat kad raya. bertambah la koleksi raya yang betuah tahun ni. Tahniah semua ! :)

    ReplyDelete
  6. tahniah uols
    iols akan tersenarai tuk bln ni pulak insyallah hehe

    ReplyDelete
  7. Assalam sha,
    waaaaaaaaaa
    pestime tau meng-ungguli carta
    iols terharu
    sob3

    #BloggerUtara

    ReplyDelete
  8. Waa.. banyaknya.. tahniah ye semua ^^ Yun Sing nak try bulan ni pula :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah buat kaki komen.. Terbaik la semua..:)

    ReplyDelete
  10. tahniah untuk yang berjaya.. :)

    ReplyDelete
  11. Takde dalam list. Haha. Baru first time jenguk sini.

    ReplyDelete
  12. pengomen tegar tu..hihi

    p/s: telur dadar cream cheese tu yui tmbh cream cheese dalam tu kak.. rasa lemak lbh..hihi.. xnk buh tu, letak mayonis pun sdp =)

    ReplyDelete
  13. baru perasan ada dalam top blog kak sha

    ReplyDelete
  14. Wah, ada nama Cik Mimie..Kak Sha Cik Mimie dah email deail :)

    Thank you ye.. Tahniah buat yg lain2 :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »