Shopping di Pasaraya Ku - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, July 28, 2015

Shopping di Pasaraya Ku

Assalamualaikum..
Perkara baik haruslah dikongsi..
Seronok berbelanja disini..
Pilihan pakaian yang pelbagai..
Harga yang sangat-sangat berpatutan..
Pakaian yang sangat berkualiti..
Boleh dipakai untuk berjalan..
boleh dipakai untuk harian di rumah..

Boleh melawat ke Website Pasaraya Ku.
Cawangan Pasaraya nie pun banyak...
Seriously, Sha pun baru tau...
X sangka pun.. ingatkan ada kat Bidor jer..
Taupun dari kawan opis..
Katanya baju kat sini ok dan harganya berpatutan..
Sempatlah shopping.. hehehe..

Dua cawangan nie yang paling dekat dengan tempat saya..

10 comments:

  1. jauhnya nak pergi, kalau dekat mesti dah pergi tengok dah ni, cuci mata...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farah try buka website dia, kot ada yg dkt ngn tmpt farah..

      Delete
  2. Replies
    1. Sakan lah siti..thn lepas g KWC kat kl tp xdpt beli banyk pastu baju xbrape cantek.thn nie happy..

      Delete
  3. Assalam sha,
    ni kira sama konsep macam long wan, wah seah tu la kan3
    memang murah2 kan3

    ReplyDelete
  4. ni kalau balik teluk intan boleh la singgah sane nanti

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..