Jurassic World 2015 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, July 24, 2015

Jurassic World 2015

Assalamualaikum..
Aktiviti di malam hari bersama anak-anak..Menonton Jurassic World 2015..
Seriously memang minat sangat dengan filem2 dari franchise Jurassic Park nie..
Yang paling best dah tentulah yang 1st..
Installment Jurasic Park yang terbaru nie ada kekuatan tersendiri..
Terutama sekali part Velociraptors yang jinak seolah-olah haiwan peliharaan..
Watak Owen yang berjaya mengawal Velociraptors tu memang sangat Awesome..
Bila part mereka beralih arah tu memang agak sayu sikit.. cewah..
Tapi bila mereka kembali semula pada Owen memang Awesome..
Walaupun banyak juga kritikan yang diterima filem Jurassic World 2015 ini, pada saya ia sebuah naskah yang menghiburkan... Tambah saya juga meminati haiwan-haiwan prasejarah ni..
Watak Claire pada saya biasa-biasa sahaja..
Saya sangat suka dengan watak Zach dan Gray... Dua beradik yang on and off hubungannya..
Pada saat mereka nyaris dimakan Indominus rex, memang mendebarkan..
Yang paling penting saya terhibur dengan filem Jurassic World 2015 ini..

Awesome Poster

Plot : Twenty-two years after the incident at Jurassic Park, a theme park populated with cloned dinosaurs, called Jurassic World, now operates on the same island. Brothers Zach and Gray Mitchell are sent there to visit their aunt, Claire Dearing, the park's operations manager. Claire's assistant is their guide, as Claire is too busy recruiting corporate sponsors with a new attraction, a genetically modified dinosaur called Indominus rex. The dinosaur has the DNA of several predatory dinosaurs and modern-day animals; chief geneticist Dr. Henry Wu keeps the exact genetic makeup classified.

Owen Grady trains the park's four Velociraptors who consider him as their alpha. Vic Hoskins, head of InGen's security, believes raptors can be trained for military use, but Owen disputes this. Jurassic World owner Simon Masrani has Owen evaluate the Indominus‍‍ '​ enclosure before the attraction opens. Owen warns Claire that the Indominus is particularly dangerous because it is not socialized to other animals.

Owen and Claire discover that the Indominus has seemingly escaped. Owen and two staff enter the enclosure, but the Indominus ambushes them, having faked its escape. Only Owen survives before the Indominus disappears into the island's interior. Masrani sends the Asset Containment Unit to capture the dinosaur alive, but when it kills most of the team, Claire orders an evacuation.

Zach and Gray, having sneaked away to explore, ignore the evacuation order and wander into a restricted area in a gyrosphere. The Indominus attacks the vehicle but they escape. They find the ruins of the original Jurassic Park Visitor Center, and after repairing an old Jeep, drive back to the park's resort area. Owen and Claire trail them after barely escaping the Indominus themselves. The Indominus continues its rampage, killing several Apatosaurus and breaking into the park's pterosaur aviary. Masrani and two troopers hunt the Indominus by helicopter, but a collision with the escaping pterosaurs causes them to crash, killing everyone aboard. Gray and Zach arrive at the resort as the pterosaurs begin attacking the visitors. They find Owen and Claire while armed troopers subdue the pterosaurs.

Hoskins assumes command and decides to use the raptors to track the Indominus; Owen reluctantly agrees. The raptors follow the Indominus‍ '​ scent into the jungle. However, the Indominus, having raptor DNA, communicates with the raptors and turns them against the humans. Hoskins, meanwhile, has Dr. Wu helicoptered off the island with the dinosaur embryos, protecting his research. Owen, Claire, and the boys find Hoskins in the lab packing up the remaining embryos. As Hoskins unveils his intention to create more genetically modified dinosaurs as weapons, a raptor breaks into the lab and kills him.

Outside, the raptors corner Owen, Claire, and the boys. Owen reestablishes his bond with them before the Indominus appears. The raptors attack the Indominus, which kills two of them. Realizing they are outmatched, Claire lures the park's veteran Tyrannosaurus rex into a fierce battle with the Indominus. The T. rex is overpowered until the lone surviving raptor attacks. The raptor and T. rex force the overwhelmed Indominus towards the lagoon, where it is dragged underwater by the park's resident Mosasaurus.

The survivors are evacuated to the mainland and the island is abandoned to the dinosaurs. Zach and Gray are reunited with their parents, while Owen and Claire decide to stay together "for survival".

15 comments:

  1. boleh juga cuba tengok ni...mungkin Ash akan suka... he he he...

    ReplyDelete
  2. Tak berapa minat citer jurassic ni ...asyik selamat tak kena makan ngan dinosaur je hahaha.

    ReplyDelete
  3. best kan Sha.. Eyda dah tengok masa hari pertama tayangannya kat panggung hari tu..

    ReplyDelete
  4. Tak pernah tengok lagi..

    Kurang sikit dengan cerita-cerita "fiction" ni.. hehe

    ReplyDelete
  5. ni first film jurassic yg CT tengok..
    tu pun sebab kawan banje.. kalo dak x tengok hahaha..
    x minat genre cemni.. tapi pompuan tu hebat la.. sharian
    pakai louboutin tp tumit x patah.. kotor pun tidak..
    and dia lari lagi laju dr trex hehe..

    ReplyDelete
  6. walaupon dah ade cerita ni
    tapi still masih belum sempat tgk lagi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..