Jalan-jalan ke Strawberry Farm, Genting Highlands - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, July 9, 2015

Jalan-jalan ke Strawberry Farm, Genting Highlands

Assalamualaikum..
Sekadar nak berkongsi tempat menarik untuk beriadah..
Tempat nie terletak di jalan nak ke Genting Highlands..
Saya singgah pun sekadar untuk menunggu masa berlalu..
X masuk pun kat dalam Park nie.. Masa x mengizinkan..
Mungkin lepas raya baru plan nak bawa anak-anak beriadah di Strawberry Farm, Genting Highlands nie..

Selamat Datang ke Strawberry Farm, Genting Highlands

Strawberry Farm Genting Highlands

Peta dalam Strawberry Farm, Genting Highlands..
Ada taman lavender.. Taman rose, bee farm, kebun halia, taman cendawan..
Yang utama dah tentulah ladang strawberry..

Harga tiket Strawberry Farm, Genting Highlands setakat 29.06.2015
Dewasa RM8.00
Kanak-kanak RM 5.00
Kalau petik sendiri strawberry RM8.00/100gm

Pintu masuk Strawberry Farm, Genting Highlands

Buah-buah strawberry yang menanti untuk dipetik..

Meriah.. Buah-buah strawbery di Strawberry Farm, Genting Highlands

Maklumat lanjut mengenai Strawberry Farm, Genting Highlands boleh klik Sini
Peta Strawberry Farm, Genting Highlands klik Sini
Reveiw pasal Strawberry Farm nie ada di Blog GoodyFoodies.. Klik Sini dan Sini

15 comments:

  1. Menarik ni! boleh propose kat encik somi nanti :)

    ReplyDelete
  2. Kalo masuk boleh petik byk2 strawberi nnt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah..cdgnya nk g lg nnt..nk try petik buah strawberry..

      Delete
  3. Dah lama tak pergi, strawberry kat farm tu mahal, beli kat pasar boleh diskaun. Kat farm elok p bergambar je. Hehe...

    ReplyDelete
  4. Tak pernah pi lagi kat sini...

    Ni kalau cakap kat ibu mesti melonjak-lonjak nak pi...

    ReplyDelete
  5. penah pegi skali kat sini.skrg ajak suami dia xmo p plak...wuuuu

    ReplyDelete
  6. Wah seronoknya.... Kalau Gathering KAT sini pun best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..bwk anak2 jalan2 ramai..kalau kat sini, InsyaAllah Sha leh joint..

      Delete
  7. Bestnye :) belum sampai lagi sana..

    ReplyDelete
  8. Ekin belum sampai lg kat sini...bsetahun kahwin x p g honeymoon lg abg bz keje susah nk cuti... mujur raya ni boleh cuti

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..