Wednesday, July 22, 2015

Tragedi Lenovo S930

 
Lenovo S930

 Tragedi di suatu hari...
Setelah hampir setahun, akhirnya punah...
Jatuh dari tingkat dua..
Peristiwa berlaku sebelum puasa.. Jun 2015
Dicampak oleh anak daraku yang kecik..
Nak buat macam mana, sel-sel otak tengah berhubunglah katakan...

Tapi hati x ralat sebab dah guna semaksimum mungkin..
Walaupun harganya x mahal tapi penggunaannya memang maksimum..
Akhirnya dia pun pergi...
Tolak kat kedai HP dapatlah RM100...
Beli RM700.. Jatuh teruk tau harganya.. hehehe...

10 comments:

  1. bertabahlah kak dengan kerenah anak akak. sepupu saya yang kecil kecil tu pernah buang CD korea saya dalam kolam ikan kat kampung. rasa nak nangis time tu. nak tampar kang anak orang. dah la CD tu mahal.

    ReplyDelete
  2. Hehehe...

    Tapi, dah dapat yang baru...

    Sorry, sebab scrol dari ataih.. dapat la cerita yang latest dulu.. mih mih mih

    ReplyDelete
  3. gitulah kalau market gadget2 ni kak..
    tapi kalo da guna puas n betol2 xpe kot rosak..
    da beli baru da kan ? hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la siti..sebab tu akak x kejar sgt jenama..yg penting boleh guna semaksimum mungkin..

      Delete
  4. Assalam sha,
    haaadduuuuuiihhh
    sel otak2 tengah berhubung tu yang tak tahan tu he3

    ReplyDelete
  5. Dapatlah beraya dengan handphone raya hehehe...
    Memang tak boleh nak buat apa, bila dah jadi begitu.
    Anak pun masih tak faham lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu tukang kebun..
      Nk marah pun dia x faham..
      Tgk jelah..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »