Shoping di Zalora - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, July 29, 2015

Shoping di Zalora

Assalamualaikum...
Just nak share.. Bukan nak riak atau bangga yer..
21.07.2015 sha Shoping di Zalora..
Rezeki dapat Voucher RM100 untuk Job dengan Zalora.. Boleh klik Sini.
Xguna pun sampai RM100.. sebab belikan En. Suami hadiah..
Tapi free delivery sebab belanja lebih RM75.00 bila Shoping di Zalora...

Pesanan sampai pada 23.07.2015.. Cepatkan bila Shoping di Zalora..
Kira pantaslah juga.. Sape-sape yang nak shopping tuh bolehlah cuba yer..
Jom kita Shoping di Zalora..
http://www.zalora.com.my/

 21.07.2015 (10:27 AM) Pesanan diproses

21.07.2015 (3:16 PM) Pesanan telah dihantar


23.07.2015 (3.30pm) Barangnya pun sampai..

Cepat dan pantas.. betul2 3 hari waktu berkerja.. hehehe...
Excited lak nengok hadiah nie.. rasa cam nak shopping lagi..
 

12 comments:

  1. Assalam sha,
    waaaaaaaaaaaaa
    apa dalm kotak itu????
    he3

    ReplyDelete
  2. Zalora punya servis memang bagus..Cik Mimie dah bayak kali shopping dekat Zalora...memang tip top:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik mimie, sha baru first time cuba..sebab sblm nie ada terbaca bad review..

      Delete
  3. Wah cepat yer Zalora hantar barang...

    ReplyDelete
  4. ape tu kak
    ayu xpenah beli kat zalora lagi
    sllu kat lazada je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rahsia ayu..akak pun baru 1st time cuba..Lazada akak da pernah beli..cepat juga barang sampai..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..