Sunday, July 19, 2015

Bean & Beans - Bubur Kacang Segera

Assalamualaikum...
Meh nak citer pasal makanan Instant..
Kalau dulu x banyak pilihan tapi sekarang macam-macam ada..
Yang terbaru dessert nie..
Pergh!!!! Marvellous...
Bubur Kacang instant.. Xyah nak pening-pening cari santan lah.. kacang hijau lah..
Masukkan air panas dan biarkan 5 minit.. Dah boleh makan..
Harganya pun murah.. Sha beli dekat 99speedmart baru RM2.64 sen.. 
Bolehlahkan untuk makan seorang..

http://www.beans.my/index.php?lang=bm

PENYEDIAAN MUDAH

1. Tuangkan kandungan kacang daripada paket (kacang sebenar) ke dalam cawan
2. Tuangkan air masak yang baru didih ke dalam cawan,kacau hingga sebati
3. Tutup dengan penutup cawan untuk masa 5 minit
4. Tambah gula ikut citarasa dan bersedialah untuk menikmati

Penyediaan yang sebegitu mudah sekali. Sekarang anda boleh menikmati sajian pencuci mulut di rumah pada bila-bila masa.

Maklumat lanjut boleh pergi ke Website : Bean & Beans

13 comments:

  1. Sekarang ni semua nak buat instant . Haritu ain jumpa nasik lemak instant . Nak nagis tgok. hahaha. tapi akak dah ckp sedap , kena try jgak nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ajn..nasi grg pun ada instant skrg..hehehe..makin moden makin sibuk..trylah..

      Delete
  2. bubur kacang pun ada yg segera sekrang ni.. macam2.. hehehe

    salam aidilfitri...
    #BloggerUtara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semuanyamemudahkan dan memalaskan..hehehe..

      Delete
  3. tak pernah makan lagi.. tapi dah tengok iklan nih dah.. sedap tak?

    ReplyDelete
  4. Assalam sha,
    wa
    nice sharing
    tak pernah tahu kewujudannya he3

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »