Duta Horlicks? WOOP Mission - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Friday, October 16, 2015

Duta Horlicks? WOOP Mission

Assalamualaikum.. Selamat pagi..
Sebok sangat mengerjakan Big Mission WOOP,
Ada kengkawan yang menyangka Sha menjadi duta Horlicks..
Sabar jelah.. Hehehe..

Antara Big Mission yang sha berjaya buat dan dapat points...
Semua nie berkaitan dengan Horlicks..
senang je kan..
Just share video, snap gambar dengan Horlicks..
Pastu share dekat FB..










Antara komen dari rakan-rakan FB..


5 comments:

  1. hebat sha, completed big mission, kak ana horlick tak buat pun huhu :)

    ReplyDelete
  2. nieyl pun nak tanya benda yang sama..
    salam jumaat :)

    ReplyDelete
  3. kalau jd duta horlick betul pun ok jugak kan....rezeki....hehehehe

    ReplyDelete
  4. selalu lupa nak collect points kihkihkih

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..