Shoplinks.Asia

Thursday, October 8, 2015

Tebus Point WOOP #4

Assalamualaikum..
Yeah!!! Bila banyak points kenalah tebuskan.. Kalau x sayang je.
Kali ini sha tebus Horlicks Chocolate 200g.
Guna 450point je.


Sha tebus pada 17.09.2015.
Hadiah sampai 28.09.2015.
Cepatkan.


Jadinya.. Tunggu apa lagi, jomlah joint WOOP.

9 comments:

  1. ok ok ok iols dah tergoda ngan woop ni jap iols join hehehe

    ReplyDelete
  2. kak sha terang skit pasal woop...tak berapa faham sangat

    ReplyDelete
  3. hehehe peminat2 Woop mmg CT slalu tngk tebus2 menebus ni..

    ReplyDelete
  4. wah dah tebus horlick dah ye, kak ana tak tebus lagi simpan point hihi :)

    ReplyDelete
  5. wah ~

    Zaf nak rajin jugak lah.. nak kumpul point bebanyak...

    Boleh main tebus2...

    ReplyDelete
  6. ekin tebus tunggu yang joy tu...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI