Thursday, October 8, 2015

Tebus Point WOOP #4

Assalamualaikum..
Yeah!!! Bila banyak points kenalah tebuskan.. Kalau x sayang je.
Kali ini sha tebus Horlicks Chocolate 200g.
Guna 450point je.


Sha tebus pada 17.09.2015.
Hadiah sampai 28.09.2015.
Cepatkan.


Jadinya.. Tunggu apa lagi, jomlah joint WOOP.

9 comments:

  1. ok ok ok iols dah tergoda ngan woop ni jap iols join hehehe

    ReplyDelete
  2. kak sha terang skit pasal woop...tak berapa faham sangat

    ReplyDelete
  3. hehehe peminat2 Woop mmg CT slalu tngk tebus2 menebus ni..

    ReplyDelete
  4. wah dah tebus horlick dah ye, kak ana tak tebus lagi simpan point hihi :)

    ReplyDelete
  5. wah ~

    Zaf nak rajin jugak lah.. nak kumpul point bebanyak...

    Boleh main tebus2...

    ReplyDelete
  6. ekin tebus tunggu yang joy tu...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »