Saturday, October 31, 2015

Monster Hunt (2015)

Assalamualaikum..
Nak release tension?
Jom tengok Monster Hunt..
Memang lucu..
Filem Dari negara China nie memang best..
Kalau tengok dengan anak2 lagi syok..
Tambah-tambah time weekand nie..

Filem ini mengisahkan tentang dua dunia iaitu monster dan juga manusia.
Bagaimana manusia dan monster berusaha untuk hidup bersama..
Kalau tengok karekter-karekter monster dia memang comel-comel dan x scary..
Macam tengok cite kartun pun ada.
Watak-watak manusia dia pun memang awesome..
Recommended untuk ditonton bersama anak-anak..
Cuma nanti ada part2 tertentu kenalah explain ye kat anak..
Terutama sekali bila baby monster keluar dari mulut..
Lelaki mengandung..
hehehe... Kelakar dan comel..

3 comments:

  1. nti try tgk ada x lam download movie..mcm best je cite ni

    ReplyDelete
  2. hahaha.. ingatkan huntuing for food tadi.. ngeh2

    ReplyDelete
  3. Ada a few members yg suggested suruh tengok cerita ni sebab best :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »