Ruginya! Korang tak pernah tahu ke ada benda-benda BEST ni kat petrol station? - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, October 26, 2015

Ruginya! Korang tak pernah tahu ke ada benda-benda BEST ni kat petrol station?

Assalamualaikum...

Hari ini Sha nak share Mengenai Stesen Minyak yang Awesome.
Korang mesti  tak pernah tahu ke ada benda-benda BEST ni kat petrol station? Antaranya..



Apa lagi perkara yang selalu membuatkan korang singgah ke Stesen Minyak??
Jom sharekan di ruangan komen..

lastone

2 comments:

  1. Singgah beli air atau kudapan. Kalau kat shell memang isi minyak je... Nak ke toilet atau membeli ke petronas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh. Maria rajin beli kat Petronas ye.. Sha pula membeli x kira tmpt..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..