Friday, October 2, 2015

Sample Nescafe

Assalamualaikum..
Sample free tuh..Rezeki hari Jumaat..
Memula nampak booth nescafe..
Dok tengok orang gi minum, cam best je..so g lah try. Rupanya dia suruh rasa dan bagi tau yang mana lebih creamy antara dua jenis kopi, pastu dia bagi sample free.
Bukan susah pun.. Rasa je, kemudian tunjuk sample B. Dapatlah free sample Nescafe White Coffee Creamy dan Nutty..
Seriously sedap.. Tapi kuat sikitlah Nescafenya. Encik suami pun suka rasanya.
Suka jer bab rasa-rasa dan dapat free sample nie. Pastu ada promosi, beli 2 pek percuma 1 lagi pek.. Sha x minum yang jenis White Coffee nie, so xde lah beli. Just rasa je.

Ulasan sha :
1. Nescafe White Coffee Oh So Creamy ini memang creamy dan mewah dengan rasa coffee.. Sedap di minum panas mahupun sejuk.
2. Nescafe White Coffee Oh So Nutty pula ada rasa kacang hazel. Rasa lemak2 kacang bergabung dengan rasa coffee memang best. Suka minum panas-panas.
Sample free yang best. Tq Nescafe.

5 comments:

  1. mampu melihat tak mampu nak telan.. huhuhu.. kerana nescafe, boleh terbaring seharian sebab sakit kepala..

    ReplyDelete
  2. nescafe mmg pilihan saya ekeke

    ReplyDelete
  3. dah abeh white coffee nanti boleh laa nak try.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. jarang2 minom kopi tapi suka je.. kalo time2 tingin tu pegi je beli..

    ReplyDelete
  5. xleh gak minum necafe ni nanti sakit kepala

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »