Shoplinks.Asia

Thursday, October 15, 2015

Kueh Pau Melayu di Tanjung Malim

Assalamualaikum..
Pau pakcik nie memang best dan gempak..
Lembut je.. Gebu..
Harganya masih lagi RM1 walaupun skrg matawang Malaysia jatuh..
GST lagi.. 

Pakcik nie meniaga dekat Bus stop depan bangunan Telekom di dalam Pekan Tanjung Malim.
Seriously pou pakcik nie sedap and recommended.

5 comments:

  1. Bestnya kuih pau..mesti lagi sedap dari pau yang popular kat Tg. malim tu kan..support peniaga seagama dengan kita..

    ReplyDelete
  2. Sha memang payah nak jumpa pau seringgit dah laa ni, kalau lalu TM nanti kak ana carilah pak cik ni...:)

    ReplyDelete
  3. wah! maintain harga pakcik nih..
    semoga lebih ramai pembeli lepas ni..

    ReplyDelete
  4. Wah bagusnya pakcik ni
    Semoga dia dimurahkan rezeki brlipat ganda

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI