Thursday, October 15, 2015

Kueh Pau Melayu di Tanjung Malim

Assalamualaikum..
Pau pakcik nie memang best dan gempak..
Lembut je.. Gebu..
Harganya masih lagi RM1 walaupun skrg matawang Malaysia jatuh..
GST lagi.. 

Pakcik nie meniaga dekat Bus stop depan bangunan Telekom di dalam Pekan Tanjung Malim.
Seriously pou pakcik nie sedap and recommended.

5 comments:

  1. Bestnya kuih pau..mesti lagi sedap dari pau yang popular kat Tg. malim tu kan..support peniaga seagama dengan kita..

    ReplyDelete
  2. Sha memang payah nak jumpa pau seringgit dah laa ni, kalau lalu TM nanti kak ana carilah pak cik ni...:)

    ReplyDelete
  3. wah! maintain harga pakcik nih..
    semoga lebih ramai pembeli lepas ni..

    ReplyDelete
  4. Wah bagusnya pakcik ni
    Semoga dia dimurahkan rezeki brlipat ganda

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »