KitKat Green Tea - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, October 24, 2015

KitKat Green Tea

Assalamualaikum..
Jomlah kurus dengan KitKat Green Tea..
Boleh gitu??? Hahaha..
Main-main jer..
Lama dah nak cuba KitKat ini.
Tapi asyik termiss jer..
Harga jualan bagi KitKat Green Tea nie berbeza-beza..
99speedmart - RM3.50
Supermarket TF - RM3.40
Kedai Mesra Petronas - RM4.35
Pergh!!! Harga.. So kenalah pandai yer..

Rasa KitKat Green Tea ini, okay okay lah..
Sedap sangat tuh x juga.. Nak kata x sedap pun x juga..
Bagi penggemar green tea mungkin akan menyukainya.
Kalau sha pula, sesekali makan tuh kira oklah.
Tapi anak sha Nur Imani sangat suka KitKat Green Tea nie.
Kakak dia Nur Amani pula x sukakan rasanya.
Jadi kena cuba makan dulu baru tau sedap ke x.

11 comments:

  1. o0o macam tu yer jauh tu beza harga..saya memang suka green teaaaaa

    ReplyDelete
  2. tu kena order green tea blended baru aummm haha

    ReplyDelete
  3. selalu jugak nampak coklat ni. tapi tekak belum rasa nak mencuba lagi. myb kira ni jenis yang judge book by its cover kottttt kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau judge book by its cover, lambat lg lah baru kira cuba.. dianya luaran mmg kurang menarik pun..

      Delete
    2. Kalau judge book by its cover, lambat lg lah baru kira cuba.. dianya luaran mmg kurang menarik pun..

      Delete
  4. Replies
    1. Kalau suka green tea, sedap ain. Nak lg sedap buh dalam peti ais dulu..

      Delete
  5. Uishhh xpernah cuba.lagi.kena. Cuba.ni.npaknya

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..