Saturday, October 24, 2015

KitKat Green Tea

Assalamualaikum..
Jomlah kurus dengan KitKat Green Tea..
Boleh gitu??? Hahaha..
Main-main jer..
Lama dah nak cuba KitKat ini.
Tapi asyik termiss jer..
Harga jualan bagi KitKat Green Tea nie berbeza-beza..
99speedmart - RM3.50
Supermarket TF - RM3.40
Kedai Mesra Petronas - RM4.35
Pergh!!! Harga.. So kenalah pandai yer..

Rasa KitKat Green Tea ini, okay okay lah..
Sedap sangat tuh x juga.. Nak kata x sedap pun x juga..
Bagi penggemar green tea mungkin akan menyukainya.
Kalau sha pula, sesekali makan tuh kira oklah.
Tapi anak sha Nur Imani sangat suka KitKat Green Tea nie.
Kakak dia Nur Amani pula x sukakan rasanya.
Jadi kena cuba makan dulu baru tau sedap ke x.

11 comments:

  1. o0o macam tu yer jauh tu beza harga..saya memang suka green teaaaaa

    ReplyDelete
  2. tu kena order green tea blended baru aummm haha

    ReplyDelete
  3. selalu jugak nampak coklat ni. tapi tekak belum rasa nak mencuba lagi. myb kira ni jenis yang judge book by its cover kottttt kihkihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau judge book by its cover, lambat lg lah baru kira cuba.. dianya luaran mmg kurang menarik pun..

      Delete
    2. Kalau judge book by its cover, lambat lg lah baru kira cuba.. dianya luaran mmg kurang menarik pun..

      Delete
  4. Replies
    1. Kalau suka green tea, sedap ain. Nak lg sedap buh dalam peti ais dulu..

      Delete
  5. Uishhh xpernah cuba.lagi.kena. Cuba.ni.npaknya

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »