Shoplinks.Asia

Wednesday, October 21, 2015

Toko Kopi Al-Wali

Assalamualaikum..
Jom minum..
Kali ini kita cuba Toko Kopi Al-Wali pula..
Baru sahaja beroperasi pada 20 Oktober 2015.
Jom sokong anak muda kita.
Sha beli dua perasa Walioka (Mocha) dan Green Tea Paradise..
Green Tea memang Awesome.. Seriously fall in love..
Walioka masih boleh deperbaiki.. Sedap cuma kurang kick..

Ok.. Camne nak cari stall nie??
Senang jer..
Stall ini terletak di tepi jalan..
Berhadapan dengan Pasaraya TF, Behrang 2020..

Stall berada di hadapan Pasaraya TF, Behrang 2020


Walioka - RM4.00
Green Tea Paradise - RM3.00

Setelah dicampurkan.. Pergh!! Awesome..

Boleh joint IG mereka iaitu @tokopialwali
Gunakan juga #tokopialwali ye bila post gambar anda di IG.

5 comments:

  1. stall macamni macam cendawan tumbuh dah..kat sp pun berlambak2! hehehe

    ReplyDelete
  2. tak tahan nye tgk godaan ini haha

    ReplyDelete
  3. Dah banyak ea kat sana.. bolehla hari2 minum.. hehe

    ReplyDelete
  4. ramai dah yang create coffee dengan brand dorang sendiri kan. kalau sedap mesti cust mai repeat balik

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI