Wednesday, October 21, 2015

Toko Kopi Al-Wali

Assalamualaikum..
Jom minum..
Kali ini kita cuba Toko Kopi Al-Wali pula..
Baru sahaja beroperasi pada 20 Oktober 2015.
Jom sokong anak muda kita.
Sha beli dua perasa Walioka (Mocha) dan Green Tea Paradise..
Green Tea memang Awesome.. Seriously fall in love..
Walioka masih boleh deperbaiki.. Sedap cuma kurang kick..

Ok.. Camne nak cari stall nie??
Senang jer..
Stall ini terletak di tepi jalan..
Berhadapan dengan Pasaraya TF, Behrang 2020..

Stall berada di hadapan Pasaraya TF, Behrang 2020


Walioka - RM4.00
Green Tea Paradise - RM3.00

Setelah dicampurkan.. Pergh!! Awesome..

Boleh joint IG mereka iaitu @tokopialwali
Gunakan juga #tokopialwali ye bila post gambar anda di IG.

5 comments:

  1. stall macamni macam cendawan tumbuh dah..kat sp pun berlambak2! hehehe

    ReplyDelete
  2. tak tahan nye tgk godaan ini haha

    ReplyDelete
  3. Dah banyak ea kat sana.. bolehla hari2 minum.. hehe

    ReplyDelete
  4. ramai dah yang create coffee dengan brand dorang sendiri kan. kalau sedap mesti cust mai repeat balik

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »