The Mulberry Cottage Kitchen - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, October 17, 2015

The Mulberry Cottage Kitchen

Assalamualaikum..
Sha jumpa tempat makan yang best..
Kebetulan jumpa Owner & Chef dia dekat kedai Kek Mary World, Kalumpang.
Pastu bila sembang-sembang dia bagi tahu pasal restaurant dia.
Jadinya Rabu (14.10.2015) kan cuti..
Lepas penat-penat gi jalan kami decide nak singgah makan.. 
Western food ada.. Budget food ada..
Nasi Arab ada..
Pastu yang best boleh main dengan arnab..
Seriously, arnab tu dia biar lepas bebas jer..
Tapi disebabkan sha pergi nie malam, xo xle nak snap gambar arnab..
Owner dia very humle.. memang best lah.. sempatlah tengok kuda dan sekitar restaurant..

Menu yang kami order..
Nie tapau bawa balik coz my girls dah tidur..
Chicken Chop RM10.00
(Sos dia sedap gile)

Nasi Arab (Ayam) RM25.90
(Boleh makan berdua. Potion dia besar.)

Suasana kafe..
Masih dalam proses pengubahsuaian.

Menu Budget
(Kredit Gambar FB:The Mulberry Cottage Kitchen)

Maklumat lanjut boleh ke FB : The Mulberry Cottage Kitchen

7 comments:

  1. Wah mcm sedap je sos chicken chop tu.

    ReplyDelete
  2. pergh.. chicken chop kuah banjir.. hahaha

    ReplyDelete
  3. Nasi arab tu macam sedap...

    slurppp ! sedut balik air liur...

    ReplyDelete
  4. suasana cafe dia kalau ikut sha cerita tu memang wowwwww sangat. harga pun murah je

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..