Shoplinks.Asia

Friday, October 9, 2015

WOOP - Women of Opinion

Assalamualaikum..
Atas permintaan seorang rakan #bloggerutara iaitu Arzmoha disini sha terangkan kembali mengenai WOOP - Women of Opinion ye. Laman web ini menjalankan soal selidik kepada mereka yang telah menjadi WOOPers. Bukan perempuan sahaja yang boleh joint.. Lelaki pun boleh joint juga.

Bila dah joint kita akan melaksanakan Missions. Ada dua jenis Mission iaitu Daily Mission dan Big Mission. Dalam Daily Mission nie biasanya soalan yang ditanya perlu dijawab on the spot. Tapi untuk Big Mission pula ada task yang perlu dilakukan.. Contohnya request sample susu dan cuba. kemudian beri pendapat mengenai sample susu tersebut. Kadang-kadang kita juga perlu share gambar berkaitan Big Mission di Facebook kita dan upload semula di WOOP. Bila mission kita di verify maka kita akan dapat points. Biasanya points yang diberi aantara 50 ke 200 points. Bergantung pada kesusahan dan kesenangan Mission tersebut.

Buat masa sekarang produk yang ada dalam WOOP ialah Dumex Mamil, Horlicks dan terbaru Ridsect.

Wah.. panjang lebar gitu. Dari masa ke semasa WOOP akan menambah mission yang perlu dilaksanakan jadi kalau rajin memang kena buka hari-hari. Barulah banyak Mission yang boleh dilakukan.

3 sebab yang baik kenapa perlu joint WOOP

Boleh klik lin dibawah ini untuk mengetahui dengan lebih detail mengenai WOOP.
Frequently Asked Questions

Ini antara perkongsian Sha diblog mengenai points WOOP yang sha da tebus.
1. Tebus Points WOOP #4
2. Tebus Points WOOP #3
3. Tebus Points WOOP #2
4. Tebus Points WOOP #1

BERMINAT???? jom klik WOOP - Women of Opinion 

7 comments:

  1. hai sha, kak ana sampai sini dah..:) kak ana pun join woop tapi lately ni tak banyak mission kan, cuma big mission yang lama je dan terbaru hat ridset tu je :(

    ReplyDelete
  2. owh.. bnda ni la yg dok sembang dalam group tu..

    ReplyDelete
  3. Nak kena cuba juga... Senang je kan daftar

    ReplyDelete
  4. CT ni asyik menunda nak join Woop..
    nk gak join tebus mcm2 ehehe..

    ReplyDelete
  5. memang bagus ekin dah tebus gak hihihi

    ReplyDelete
  6. wah...dh 4 kali tebus?
    hebat....kita sik tgguh ja sharing kt FB...kah3

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI