Tebus Points WOOP #3 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, October 6, 2015

Tebus Points WOOP #3

Assalamualaikum..
Sudah joint WOOP - Women Of Opinion
Sha dah buat penebusan yang ketiga..
Kali ini makin banyak rewards di WOOP.
Jadi, jangan lupa joint WOOP ye.
Sha tebus Mamil Colour Pencil dengan 500 points pula kali ini.
Tebus pada 11.09.2015.
Rewards sampai pada 28.09.2015


Dah sampai

Comelkan. Ada 12 batang pensil warna dan satu pengasah.

10 comments:

  1. wahh... tengah berusaha jugak ni untuk kumpul points..

    ku seru angin rajin mu kak Shida ~~~

    ReplyDelete
  2. kami pon aim yg ni gak sha...dok pulun kumpul mata....adehhhh

    ReplyDelete
  3. bestnyer asyik tebus point jer..cmner nak join woop tu?

    ReplyDelete
  4. Cutenya... boleh conteng2 pasni ^-^

    ReplyDelete
  5. ehehehe ini memang habuan anak2 le ni..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..