Thursday, November 30, 2017

Thor Ragnarok (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Filem yang menarik.. Lebih berwarna warni dan menghiburkan.. Thor dan Hulk.. Satu dewa petir, yang satu lagi raksasa hijau.. Pertembungan yang menarik.. Part mereka berkerja sama pun ohsem..
Jalan cerita dia agak simple dan boleh diteka kesudahannya.. Dengan lawak-lawak yang menarik antara mereka, cerita ini jadi tak berapa gelap.. Masih seronok ditonton.. 

Watak Hela tu pun menarik.. Tapi Sha lebih tertarik dengan watak Asgardian Skurge.. Bila dia terpaksa sokong penjahat demi kelansungan hidup.. Walaupun sebenarnya dia tak kejam.. Memang watak yang menarik.. 

Filem ini ada dua ending credit.. Memang kena tunggu sampai habis senarai nama tu baru keluar last ending credit.. Tapi kalau tak tengok pun takpe.. Tak berbaloi tunggu.. Hehehe.. 

 

 

 Karl Urban as Skurge

3 comments:

  1. best ea cite nie.. sejak dah ade anak nie dah tak pegi wayang dah.. tunggu keluar cd laa jawabnye..

    ReplyDelete
  2. wahh, menarik sangat cerita ni.

    ReplyDelete
  3. Rasa cam dh tengok jerk.. ingat2 lupa lak..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »