Sunday, December 5, 2021

ebook | Best Friend Ke? oleh Sera Elya

Assalamualaikum..
Hye semua..

Pendek dan ringkas.. Iddin dan Lara merupakan sahabat baik yang nakal.. Kepala otak mereka sangatlah bergeliga mengenakan orang.. Tapi tiba-tiba kena berkahwin memang peliklah jadinya.. Namun mereka tetap dengan kenakalan mereka mengenakan crush meraka.. Sampailah satu hari bila Iddin tiba-tiba jafi baik.. 

Sha baca dan selesai pada 04.12.2021..

Sha pinjam dan baca menggunakan aplikasi PNm e-Reader..
Published 2020 by Enigmagis Press

5 comments:

  1. Dulu rajin baca buku.. Sekarang kurang rajin haha

    ReplyDelete
  2. entah bila nak start membaca semula ni

    ReplyDelete
  3. haha mesti awkward nak ubah relationship tu lepas dah kahwin.

    ReplyDelete
  4. aduhaiiiiii sekarang nak habis 1 buku pun jenuh...huhuhu camno nak habiskan stok ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »