Sunday, December 5, 2021

Wall's Ice Cream Cornetto Classic Vanilla & Chocolate

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..
Hye semua..

Kali ini Sha kongsikan review aiskrim Cornetto pula.. Kelainan yang ada pada aiskrim ini ialah topping dia.. Kalau versi Nestle, toping bahagian atas adalah kekacang untuk perisa vanila dan coklat.. Versi Walls ini pula ada perbezaan.. Kalau Cornetto coklat toping bahagian atas ialah sos coklat dan ketulan coklat.. Memang semuanya coklatlah.. Puas hati.. Hahaha.. Cuma tulah, saiz dia comel sikit.. Versi vanila pula, toping dia kekacang dan sos coklat.. Banyak juga kekacang dia.. Memang ngamlah.. 

Cornetto Classic Chocolate - RM2

Nampak tak.. Toping dia sos coklat dan ketulan coklat..

Cornetto Classic Vanilla - RM2

Versi vanila, topping dia sos coklat dan kekacang yang banyak.. Puas hati mengunyah..

6 comments:

  1. Cornetto classic chocolate tu memang laris . Murah pulak tu

    ReplyDelete
  2. Cornetto ni kira bff PC zaman kanak-kanak. Sampai sekarang. cuma sekarang bergilir dengan yang lain-lain.

    ReplyDelete
  3. sedap! lama dahh x balun eskem ni..haaa

    ReplyDelete
  4. macam syok lagi kalau makan yang vanilla sebab ada kacang dengan coklat kira cukup pakej lah dalam sebatang aiskrim

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »