Sunday, December 12, 2021

Snek Jimat Kombo B

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama dah teringin nak cuba tapi masanya limited iaitu dari jam 2 hingga 5 petang je.. Jadi agak payahlah nak melencong ke KFC membeli.. Kebetulan ada hal Jumaat petang di Slim, terus Sha buat pesanan di aplikasi KFC dan pandu ambil je.. Sha suka perkhidmatan yang ditawarkan KFC Slim River ini.. Sha buat pesanan, bayar online, sampai dekat KFC, parking dan tunggu staf KFC hantar makanan ke kereta.. Kalau tak silap Sha, tak semua KFC menawarkan perkhidmatan ini..

Ada dua pilihan Kombo iaitu A & B..
Kombo A harga RM7 dan Kombo B harga RM9..

Kombo B datang dengan:-
4-pc Nuggets
Chicken Skins
1 Tropicana Twister Mango (355ml)

Banyak juga dia bagi kulit ayam ini.. Tapi masin sikit.. Rangup macam keropok.. Memang bestlah layan sambil membaca atau menonton filem..

6 comments:

  1. Eh ada ya hidangan kulit ayam KFC? Nak cubalah nanti! Selalu beli di pasar malam je

    ReplyDelete
  2. Sampai sekarang tak berpeluang lagi cuba kombo ni.

    ReplyDelete
  3. tak pernah tau KFC boleh buat macam tu. entahlah di KL ada ke tidak

    ReplyDelete
  4. wah ada chikens skin. menu baru ni...nak kena cari ni nak cari kulit nak carik kulit. hehehe

    ReplyDelete
  5. Baru tau ada kombo set ni.. Tp biasanya ni time yg dah tak lapo kan.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »