Monday, December 6, 2021

ebook | Anantara oleh Ijam

Assalamualaikum..
Hye semua..

Nana pertama kali jumpa Tara bila ayah dia bawa Tara balik dalam keadaan cedera parah.. Nana menerima bila ayahnya mengatakan Tara tu abang Nana.. Nana kecil lagi jadi dia terima je apa yang ayahnya katakan.. Namun semakin Nana besar dia nampak kelainan pada Tara.. Tambahan pula bila Nana ada kelainan yang tak ada pada orang lain..

Sha baca dan selesai pada 06.12.2021..

Sha dapat ebook ini secara percuma dari penulis dan baca menggunakan aplikasi Google Play Books..
Published October 2021 by IK PRESS

2 comments:

  1. Cover dia memancing perhatian gak! Wowww gitu!

    ReplyDelete
  2. Anan tu Nana ke bila diterbalikkan? Tengok cover macam novel seram tapi tagline dia romantik

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »