Saturday, December 11, 2021

Filem US | Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings (2021)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Betullah orang kata, jangan percaya bulat-bulat review sebelum menonton sendiri.. Best pada saya, belum tentu best pada orang lain.. Sha ambil masa juga untuk tengok filem ini sebab ada terbaca review tak best.. Tapi rupanya Sha silap.. Filem ini sangat-sangat kena dengan selera Sha.. Hahaha.. Terutama sekali bahagian Sang-Chi berlawan dengan ayah dia dan juga makhluk ganas tu.. Memang ohsemlah.. Puas hati tengok.. Konflik keluarga tu perkara biasalahkan cuma konflik dia lebih pada tak boleh terima kematian.. Jadi suara jahat mula mempengaruhi pemikiran si ayah hingga tersalah buat keputusan..

Seriouslly sha suka babak lawan dia memang ohsem dan sangat tuk ditonton..

Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings
2021 ‧ Action/Fantasy ‧ 2h 12m
Martial-arts master Shang-Chi confronts the past he thought he left behind when he's drawn into the web of the mysterious Ten Rings organization.

3 comments:

  1. Saya tak baca review, terus je tengok. Pada saya filem ni best je. Banyak aksi. Tu yang menarik tu. Terselit komedi juga.

    ReplyDelete
  2. tak tengok lagi filem ni.betullh taste orang tak sama

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »