Friday, December 17, 2021

Starbucks Cappucino

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha beli 1 sachet je untuk cuba.. Not bad lah rasa dia.. Sha bancuh panas lepas tu bubuh ais.. Memang layanlah.. hehehe.. Tapi sekali jelah untuk Sha.. Sha lebih suka yang satu lagi tu.. 

RM3.62

6 comments:

  1. tak jumpa lg yg dlm sachet mcm ni..best gak..

    ReplyDelete
  2. eh cam best je ni. beli kat starbuck ek or ada jual kat kedai lain? jrg masuk outlet dia, selalu drive thru je beli minuman dak ava

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lupa lak nak buh kat entry.. Sha beli dekat shopee.. 1 sachet.. Saja nak test.. Sekotak pun ada.. Kat starbucks ada juga rasanya..

      Delete
  3. Wkmsalam
    Singgah pagi sebelum ke kebun

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »