Monday, December 6, 2021

Shopee | Cream Cheese Spread

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum..
Hye semua..

Gatal tangan.. hahaha.. Nak beli keju Salim je sebenarnya.. Terbeli pula 3 item yang lain.. Spread ini memang pertama kali Sha cuba.. Rasa dia sedikit masin tapi kalau sapu pada roti, sedap je.. Puaslah makan cheese.. hehehe.. Cream cheese spread tu Sha beli botol kecik je.. Nak rasa kan.. 

PUCK Original CREAM CHEESE SPREAD (140g) - RM7.50

Laughing Cow Cheese (120g) - RM4.50
Salim Cheese (120g) - RM2.99
Almarai Triangle Cheese (120g) - RM3.90

Setiap satu tu ada 8pcs keju yang dibungkus berasingan.. 

Maxbar Chocolate Coconut, Caramel & Peanut
Coklat ini free gift dari seller.. Sedap coklatnya..

6 comments:

  1. waaaa menarik nih... boleh try lain kali harga pun kira ok , siap dapat free gift best lagi

    ReplyDelete
  2. sedap tu sapu pada roti, buat cheese grill sandwich

    ReplyDelete
  3. kelakar la laughing cow tu. tak pernah pulak dengar/tahu semua brand ni

    ReplyDelete
  4. wah layan chesse je ni. sedap ke tak muak ke

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »