Tuesday, December 14, 2021

Pasang Roof Box & Roof Rack

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sabtu hari tu, Sha ke KL pasang roff rack dan roof box ini.. Lama juga tunggu box ini sampai sebab kedai tak ada stok masa kalai pertama Sha pergi.. Bila dia ada stok, baru dia call dan kami pergi.. Kejap je pasangnya.. Sha bubuh box ini untuk memudahkan bawa barang.. sebab bonet nak letak MIL punya kerusi roda.. Okay je pasang box ini.. Cuma belumlah lagi bubuh barang.. Hehehe.. Hara box ini siap pasang tak samai RM100..



6 comments:

  1. tapi kalau nak letak barang dalam box tu kene panjat kereta ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikut ketinggian.. Kalau rendah memang kena guna kerusi atau tangga kecik.. kalau standard saiz, pijak dekat lantai pintu pun cukup..

      Delete
  2. Jauh tu sampai ke KL.. tapi at least lepas ni senang le nak travel kan

    ReplyDelete
  3. Abang saya pun plan nak pasang benda ni sebab anak ramai. Kereta memanjang penuh

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »